Onderhoud aanvragen Offerte aanvragen
Subsidie bedrijven Energiebesparingsplicht
NL | EN

Diensten

Advies

Indien gewenst is het mogelijk om vrijblijvend advies van één van onze vakkundige medewerkers te krijgen. U stuurt een email via ons offerte aanvraagformulier waarna één van onze medewerkers contact met u opneemt om het project door te spreken. Na deze intake is het mogelijk, indien noodzakelijk een opname op locatie uit te laten voeren met één van onze vakkundige specialisten. Na deze stappen maken wij voor u een offerte voor het leveren van de toestellen indien gewenst incl. montage, aanleg gas- en of elektrische installatie.


Onze showroom in Zwaagdijk


Onze showroom is gevestigd te Zwaagdijk-Oost. Hier kunt u onze modellen bekijken en vrijwel alle toestellen werkend ervaren en vergelijken. Onze vakkundige medewerkers kunnen u voorzien van een gedegen advies. Het meenemen van een bouwtekening, schets en eventueel foto’s van het terras of de ruimte die u wilt verwarmen is een aanrader. Tevens zijn de toestellen voor 99% uit voorraad.


Tot onze klanten behoren horeca ondernemers, installateurs, internet shops, vakhandel, ondernemingen in het MKB als ook internationale prominente bedrijven.