Onderhoud aanvragen Offerte aanvragen
Subsidie bedrijven Energiebesparingsplicht
NL | EN

Diensten

Verwarmingsonderhoud

Het is belangrijk dat een verwarming goed functioneert, omdat dit bijdraagt aan een comfortabel en gezond binnenklimaat. Een regelmatig verwarmingsonderhoud is van belang voor de bedrijfszekerheid en om de levensduur van je infrarood verwarming te verhogen. Op deze pagina lees je meer over het belang van verwarmingsonderhoud en de voordelen van op maat gemaakte onderhoudsconcepten. 


Regelgeving omtrent verwarmingsonderhoud


Voor bedrijven en organisaties is het belangrijk dat zij zich houden aan de nationale regelgeving en Europese richtlijnen met betrekking tot de installatie, onderhoud en inspectie van technische installaties, zoals bijvoorbeeld een infrarood verwarming. Deze richtlijnen waarborgen de veiligheid en gezondheid van gebruikers en omgeving, maar zorgen ook ervoor om milieuschade te voorkomen.


Verder stellen verzekeringsmaatschappijen ook specifieke eisen aan het onderhoud, de inspectie en rapportage van in dit geval een infrarood verwarming. Dit voorkomt dat er onnodige risico’s worden genomen en dat eventuele schade of uitval gedekt kan worden. Kortom: door te voldoen aan deze eisen en richtlijnen, kunt u als bedrijf ervoor zorgen dat uw bedrijfszekerheid wordt vergroot en dat u betrouwbaar en een veilige partner bent.


Voordelen van verwarmingsonderhoud


Het regelmatig onderhouden van uw infrarood verwarming brengt diverse voordelen met zich mee: • Veiligheid: met verwarmingsonderhoud verlaagt u de kans op storingen, oververhitting en brandgevaar. Hierdoor verhoogt u de veiligheid.

 • Energie-efficiëntie: een goed afgestelde infrarood verwarming is lager in zijn energieverbruik, waardoor u ook profiteert van een lagere energierekening.

 • Levensduur: door uw verwarming regelmatig te laten onderhouden wordt de levensduur ervan verlengd en voorkomt dat u deze vroegtijdig moet vervangen.

 • Reparatiekosten: tijdens het verwarmingsonderhoud kunnen vroegtijdig problemen worden gedetecteerd en kunnen ze meteen worden aangepakt en erger voorkomen.

 • Prestaties: een goed onderhoud voor uw infrarood verwarming zorgt natuurlijk tot slot ook voor optimale prestaties en voor een comfortabel klimaat.


Op maat gemaakte onderhoudsconcepten


Voor optimaal verwarmingsonderhoud kunt u het beste kiezen voor een op maat gemaakt onderhoudsconcept. Deze concepten gaan verder dan alleen een onderhoudsplanning over meerdere jaren. Ze bieden ook waardevolle adviezen over alle prestaties en condities van uw infrarood verwarming en installaties.


Wardenaar Infrarood Verwarming BV is gespecialiseerd in het ontwikkelen van op maat gemaakte onderhoudsconcepten op het gebied van infrarood verwarming. Deze concepten worden geheel afgestemd op de behoeften en wensen passend bij uw bedrijf. Ook voldoen onze onderhoudsconcepten voor uw verwarming aan de nationale regelgeving en Europese richtlijnen, zoals eerder hierboven beschreven. Het is uiteraard ook mogelijk om als particulier gebruik te maken van een onderhoudsconcept van Wardenaar.


Hieronder vindt u een overzicht van onze onderhoudscontract mogelijkheden:


Basis onderhoudscontract: • Jaarlijks onderhoud van de infrarood (terras) verwarming.

 • Jaarlijks visuele inspectie gastechnische installatie infrarood verwarming.

 • Jaarlijks visuele inspectie elektrotechnische installatie infrarood verwarming.

 • Advies bij wet en regelgeving.


Prestatie onderhoudscontract: • Jaarlijks onderhoud van de infrarood (terras) verwarming.

 • Jaarlijks visuele inspectie gastechnische installatie infrarood verwarming.

 • Jaarlijks visuele inspectie elektrotechnische installatie infrarood verwarming.

 • Jaarlijks rapportage en advies.

 • Advies bij wet en regelgeving.

 • reparaties en preventief onderhoud.


Kies voor optimaal verwarmingsonderhoud met Wardenaar Infrarood Verwarming BV


Het regelmatig laten onderhouden van uw infrarood verwarming is belangrijk. Niet alleen voor de veiligheid, maar ook voor een comfortabel binnenklimaat en bovendien profiteert u van een lagere energierekening. Onze op maat gemaakte onderhoudsconcepten bieden waardevolle adviezen en zorgen ook nog eens voor een optimale prestatie van uw infrarood verwarming. Kies daarom vandaag nog voor Wardenaar Infrarood Verwarming BV voor professioneel en op maat gemaakt verwarmingsonderhoud.