Verhuur aanvragen Onderhoud aanvragen Offerte aanvragen Subsidie
NL | EN

Duurzaam verwarmen met infrarood terrasverwarming

Infrarood verwarming is een duurzame manier om uw terras te verwarmen. Op vele terrassen van particulieren, restaurants, cafés en andere horecagelegenheden behoort infrarood terrasverwarming daarom inmiddels tot het vertrouwde straatbeeld.

Duurzaam verwarmen met infrarood


Duurzaam ondernemen is tegenwoordig een pré, maar uw klanten willen natuurlijk wel op een verwarmd terras zitten. Het buitenleven is immers hot. Met de juiste infrarood terrasverwarming wordt uw terras op een energiezuinige manier verwarmd. Doordat infraroodstraling direct in warmte wordt omgezet zodra het mensen en objecten raakt, gaat er geen warmte verloren. Deze manier van verwarmen wordt dus minder beïnvloed door weersomstandigheden. Zo kunt u op een efficiënte en energiezuinige manier uw terras verwarmen én de omzet van uw horecagelegenheid verhogen.


Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. 

Voor iedere situatie de juiste infrarood terrasverwarming


Bij Wardenaar bent u aan het juiste adres voor de installatie van uw infrarood terrasverwarming. Voor elke situatie hebben wij een oplossing. Zo kunt u onder andere kiezen voor elektrische terrasverwarming of terrasverwarming op gas. Tevens hebben we toestellen ontwikkeld die geen licht geven, maar wel de gewenste warmte afgifte voor als u de sfeer op uw terras wilt behouden. Hieronder vindt u de specificaties van een aantal toestellen. 

Waarom Wardenaar?

  • Specialist sinds 1946
  • Erkend installateur
  • Onderhoud & advies
  • Levering & montage
  • Standaard- & maatoplossingen

Projecten