Onderhoud aanvragen Offerte aanvragen
Subsidie bedrijven Energiebesparingsplicht
NL | EN

Duurzaam verwarmen met infrarood terrasverwarming

Doordat infraroodverwarming nauwelijks afhankelijk is van weersinvloeden, is deze techniek uitermate geschikt voor het verwarmen van terrassen. Veel horecaondernemers, maar ook particulieren kiezen daarom steeds vaker voor infrarood terrasverwarming.

Energiezuinig uw terras verwarmen


Als horecaondernemer wilt u dat uw bezoekers comfortabel bij u op het terras kunnen zitten. Goede terrasverwarming is daarbij essentieel. Wanneer uw terras niet goed verwarmd wordt, kan dit grote gevolgen hebben voor uw omzet. Bovendien kunnen de energiekosten behoorlijk oplopen wanneer verkeerde verwarmingstechnieken worden gebruikt.


Door te kiezen voor infrarood terrasverwarming verwarmt u uw terras op een duurzame manier. Bij infraroodverwarming wordt infraroodstraling namelijk direct omgezet in warmte zodra het personen en objecten raakt. Hierdoor zal infraroodwarmte niet verwaaien. Infraroodverwarming wordt dus (bijna) niet beïnvloed door weersomstandigheden. Zo kunt u op een energiezuinige manier uw terras verwarmen én de omzet van uw horecagelegenheid verhogen. Op vele terrassen van restaurants, cafés, hotels en andere horecagelegenheden behoort infrarood terrasverwarming daarom inmiddels tot het vertrouwde beeld.


Meer weten? Lees hier alles over de werking van infraroodverwarming.


Ook voor particulieren


Ook als particulier wilt u uiteraard graag genieten van een aangename temperatuur op uw terras of onder uw overkapping. Bij Wardenaar kunt u uiteraard ook als particulier terecht voor de installatie van infrarood terrasverwarming. Vraag vrijblijvend informatie aan en geniet tot in de late uurtjes van een comfortabel verwarmd terras.


Voor iedere situatie de juiste infrarood terrasverwarming


Bij Wardenaar bent u aan het juiste adres voor de installatie van uw infrarood terrasverwarming. Voor elke situatie hebben wij een oplossing. Zo kunt u onder andere kiezen voor elektrische terrasverwarming of terrasverwarming op gas. Tevens hebben we toestellen ontwikkeld die geen licht geven, maar wel de gewenste warmte afgifte voor als u de sfeer op uw terras wilt behouden.

Eenvoudige bediening met de app


De infraroodverwarmingstoestellen kunnen eenvoudig met een app afzonderlijk van elkaar worden bediend. Zo is het dus mogelijk om de temperatuur op uw terras per zone te reguleren. Wanneer u op een avond bijvoorbeeld minder bezoekers heeft, dan hoeft u dus niet uw hele terras te verwarmen. Alleen de plaatsen waar gasten zitten kunnen zo verwarmd worden. Komen er onverwachts extra klanten langs? Dan schakelt u de benodigde toestellen in zodat de bezoekers snel een aangename temperatuur zullen ervaren. Ook daarom is infrarood terrasverwarming dus een zeer energiezuinige manier van verwarmen.


Alle voordelen van infrarood terrasverwarming • Energiezuinige en efficiënte manier van verwarmen

 • Onafhankelijk van weersomstandigheden

 • Snelle opwarmtijd

 • Zeer gerichte verwarming mogelijk

 • Zowel elektrisch als op gas

 • Bediening met app


Terrasverwaming van Wardenaar


Bij Wardenaar bent u aan het juiste adres voor de installatie van infraroodverwarming op uw terras. Als VCA gecertificeerd gas- en elektronisch erkend installatiebedrijf zijn wij dé specialist in infraroodverwarming sinds 1946. U kunt bij ons terecht voor advies, ontwerp, installatie en onderhoud. Kiest u voor Wardenaar, dan kiest u voor een totaaloplossing op het gebied van infrarood terrasverwarming.

Waarom Wardenaar?

 • Specialist sinds 1946
 • Erkend installateur
 • Onderhoud & advies
 • Levering & montage
 • Standaard- & maatoplossingen

Projecten