Onderhoud aanvragen Offerte aanvragen
Subsidie bedrijven Energiebesparingsplicht
NL | EN

Infraroodverwarming voor kantoorpanden

Met infraroodverwarming creëert u voor iedere werknemer een aangename temperatuur op kantoor. Zo verwarmt u uw kantoor op een veel efficiëntere manier dan met conventionele luchtverwarming. Steeds meer ondernemers stappen daarom over op infraroodverwarming.

Met infraroodverwarming op kantoor kiest u voor een duurzame oplossing


Eén van de moeilijkste opgaven bij het verwarmen van kantoorruimtes, is om voor iedere werknemer een aangenaam binnenklimaat te creëren. De warmtebehoefte kan namelijk per persoon enorm verschillen. Wanneer de volledige kantoorruimte wordt verwarmd met conventionele luchtverwarming, wordt dus niet aan ieders behoefte voldaan. De ene werknemer zal een aangename temperatuur ervaren, terwijl het voor de andere te warm is. Bovendien wordt op deze manier de hele ruimte verwarmd, wat zeer inefficiënt is.


De ideale oplossing daarvoor is infraroodverwarming. Bij infraroodverwarming wordt infraroodstraling direct omgezet in warmte zodra het mensen en objecten raakt. Hierdoor gaat geen warmte verloren, in tegenstelling tot luchtverwarming. Daarnaast kan er met infraroodverwarming zeer gericht per zone verwarmd worden. Werknemers kunnen dus onafhankelijk van elkaar de gewenste warmte instellen. Dit zorgt voor een prettige werksfeer en een hogere productiviteit.  


 


Diverse oplossingen mogelijk


Onze infraroodpanelen zijn in verschillende uitvoeringen en formaten leverbaar. Zo kunnen de panelen geïntegreerd worden in een systeemplafond. Hierdoor valt de infraroodverwarming buiten het zicht. Verder zijn er ook de modellen die aan de wand bevestigd kunnen worden. Dit type infraroodpaneel heeft een extra dun formaat en is dus ruimtebesparend. De bureauverwarming infraroodpanelen zijn de perfecte oplossing voor plaatselijke bijverwarming. Zo is er voor iedere situatie een passende oplossing te realiseren.

Andere voordelen van infraroodverwarming


Steeds meer ondernemers ontdekken de voordelen van infraroodverwarming op kantoor. Volledige kantoorverwarming met infrarood kan een energiebesparing van 50% opleveren ten opzichte van conventionele verwarming, met een terugverdientijd van twee jaar. Infraroodpanelen hebben een zeer snelle opwarmtijd. In tegenstelling tot conventionele luchtverwarming hoef je dus niet te wachten totdat een groot deel van de ruimte verwarmd is. Ook dit zorgt ervoor dat het kantoor op een uiterst efficiënte manier verwarmd wordt.


Infraroodverwarming op kantoor


Wardenaar is uw installateur


Bij Wardenaar bent u aan het juiste adres voor de installatie van infraroodverwarming in uw kantoor. Wij zijn een VCA gecertificeerd gas- en elektronisch erkend installatiebedrijf en dé specialist in infraroodverwarming sinds 1946. U kunt bij ons terecht voor advies, ontwerp, installatie en onderhoud. Heeft u interesse? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Waarom Wardenaar?

  • Specialist sinds 1946
  • Erkend installateur
  • Onderhoud & advies
  • Levering & montage
  • Standaard- & maatoplossingen

Projecten