Zakelijke verhuur aanvragen Onderhoud aanvragen Offerte aanvragen
Subsidie Energiebesparingsplicht
NL | EN

Diensten

Installatie

Het succes van uw project wordt grotendeels bepaald door het projectteam. Elk project vraagt om de kennis en vaardigheden van specifieke specialisten. Wardenaar Infrarood Verwarming BV heeft zich ontwikkeld tot de specialist van Europa op het gebied van infrarood verwarming.


Na een succesvol ontwerp van uw installatie behoort het tot de mogelijkheid om uw infrarood verwarming vakkundig door ons te laten installeren. Onze specialisten zijn op de hoogte van de nieuwste Normen en Wetten. Wardenaar Infrarood Verwarming BV is een VCA* gecertificeerd gastechnisch en elektrotechnisch STERKIN erkend installatie bedrijf. Ons werkgebied ligt verspreid door heel Nederland. Wij leveren diverse standaard en maat oplossingen voor het verwarmen van terrassen, sportstadions, kerken, bedrijfshallen, droog- en procestechniek.


Hierbij kunt u er desgewenst voor kiezen alles uit één hand af te nemen. Dan wordt zowel het aanleggen van gasleidingen en/of elektrische installatie, de verwarmingstoestellen als ook de aansluiting aan gebouw- beheersystemen door ons tot stand gebracht. Deze Turn-key service leveren wij ook voor installatie bedrijven aangezien het installeren van infrarood verwarming een vak apart is.