Onderhoud aanvragen Offerte aanvragen
Subsidie bedrijven Energiebesparingsplicht
NL | EN

Infraroodverwarming voor uw woning

Uw woning verwarmen kan op veel verschillende manieren. We kennen allemaal de traditionele radiatoren en de daarbij horende centrale verwarmingsketel. Of misschien hebt u een gaskachel in huis. Wilt u uw woning duurzaam verwarmen? Dan is infraroodverwarming dé oplossing.

Infrarood verwarming als praktische oplossing


Heeft u al eens nagedacht over de mogelijkheden om uw huis duurzamer te verwarmen? Niet alle oplossingen zijn even gemakkelijk uitvoerbaar. Of ze zijn heel kostbaar. Het verwarmen van uw huis met alternatieve warmtebronnen is vaak een ingewikkeld proces. Maar infraroodverwarming is eenvoudig toe te passen in huis. U kiest voor verwarming van een hele specifieke ruimte. Zoals de badkamer, keuken of woonkamer. Maar het is ook mogelijk om het in ieder vertrek te hangen. U ervaart dan door het hele huis de comfortabele warmte. De infrarood verwarming bestaat uit losse panelen die eenvoudig te monteren zijn.


Duurzaam en veilig uw huis verwarmen


De panelen van de infraroodverwarming kunt u gemakkelijk in uw huis plaatsen. Daarnaast is het ook een duurzame oplossing. De warmte die de panelen afgeven is gericht op de personen in de ruimte. Dus niet op het verwarmen van de lucht. Dat maakt het verwarmen al doeltreffender. Daarnaast hebben de panelen een snelle opwarmtijd. Daarmee bespaart u tot wel 60% energie vergeleken met een conventionele verwarming. De infrarood warmte is niet schadelijk voor de gezondheid. Bovendien ontstaat er ook geen luchtcirculatie in huis met infraroodverwarming. Hierdoor heeft u dan ook geen last van ronddwarrelend stof.

Eenvoudig de gewenste kamertemperatuur instellen


De infraroodpanelen zijn eenvoudig in uw kamer op te hangen. De dunne panelen worden eenvoudig met de speciale ophangbeugels aan de wand of aan het plafond gemonteerd. De relatief lage oppervlakte temperatuur van het paneel verzekert u van een hele comfortabele warmte in uw woonkamer of keuken. Met een thermostaat regelt u ook volledig de warmte in huis met de verschillende programmeringsmogelijkheden. De panelen zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar zodat ze volledig in uw interieur passen.


Een warm gevoel voor binnen, maar ook voor buiten


Dankzij de stralingswarmte van het infraroodpaneel is uw huis snel verwarmd. Bovendien is verwarmen met infrarood goed voor uw portemonnee. Want de energiebesparing tijdens het gebruik kan oplopen tot wel 35%. Ook als terrasverwarming is infrarood heel geschikt. De warmte richt zich op de personen. Hierdoor is er geen sprake van verloren warmte. De toestellen voor het terras kunnen ook aan het plafond gehangen worden. U hangt het dus gemakkelijk onder het afdak van uw buitenkeuken.


Kies uw infrarood verwarming bij Wardenaar


Wilt u uw huis verwarmen met infrarood? Wij leveren de elektrische infrarood panelen die u zoekt. Sinds 1946 zijn we gespecialiseerd in montage en onderhoud van infraroodverwarming. We adviseren u dan ook graag over de mogelijkheden voor uw huis. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.

Waarom Wardenaar?

  • Specialist sinds 1946
  • Erkend installateur
  • Onderhoud & advies
  • Levering & montage
  • Standaard- & maatoplossingen

Projecten