Onderhoud aanvragen Offerte aanvragen
Subsidie bedrijven Energiebesparingsplicht
NL | EN

Infraroodverwarming voor tiny houses

Een tiny house wordt vandaag de dag steeds populairder. Het is een manier van efficiënt en duurzaam wonen. Daarom is het vaak een uitdaging om een comfortabele temperatuur te handhaven. Traditionele verwarmingssystemen nemen vaak veel ruimte in en kunnen deze ruimtes ook niet altijd even efficiënt verwarmen. Gelukkig biedt Wardenaar infrarood verwarming een oplossing die efficiënt en comfortabel is voor uw tiny house. 

Hoe werkt infraroodverwarming voor uw Tiny House?


Verwarm uw tiny house op een milieuvriendelijke en efficiënte wijze met behulp van infraroodverwarming. Ondanks de beperkte ruimte en frequent openen van deuren, biedt infraroodwarmte een comfortabele temperatuur zonder energieverlies. In tegenstelling tot traditionele luchtverwarmingssystemen, waarbij veel warmte verloren gaat bij open deuren, richt infraroodverwarming zich direct op objecten en personen in de ruimte. Dit resulteert in een constante en aangename warmte, waardoor uw tiny house altijd uitnodigend aanvoelt voor zowel bewoners als gasten. Door te kiezen voor infraroodverwarming, maakt u een duurzame keuze die niet alleen bijdraagt aan een comfortabele leefomgeving, maar ook aan het welzijn van uw huisgenoten.


Voordelen van infrarood verwarming voor uw tiny house


Infraroodverwarming biedt een scala aan voordelen die perfect aansluiten bij de behoeften van tiny house eigenaren. De efficiëntie van infraroodpanelen maakt ze een kosteneffectieve optie voor verwarming in tiny houses. De snelle opwarmtijd van de infraroodpanelen voor een aanzienlijke energiebesparing van wel 60% in vergelijking met traditionele verwarmingssystemen, wat resulteert in een terugverdientijd van slechts twee tot drie jaar.


Daarnaast nemen de infraroodpanelen minimale ruimte in beslag, waardoor waardevolle vloeroppervlakte wordt bespaard, wat ideaal is voor tiny houses met beperkte ruimte. De gerichte warmte van infraroodverwarming zorgt voor een efficiënte en aangename warmte, precies waar nodig. Bovendien vindt er geen luchtcirculatie plaats, waardoor er sprake is van een minimale verspreiding van stof en allergenen. Hierdoor is infrarood beter voor de gezondheid en fijner voor mensen met allergieën of ademhalingsproblemen.

Duurzame infrarood verwarming voor uw tiny house


Duurzame infraroodverwarming voor uw tiny house biedt een efficiënte en milieuvriendelijke oplossing voor verwarmingsbehoeften. Elektrische infraroodpanelen kunnen worden aangedreven door duurzaam opgewekte energiebronnen, zoals zonne-energie. Hierdoor wordt uw tiny house voorzien van een verwarmingssysteem dat niet alleen efficiënt werkt, maar ook bijdraagt aan een duurzame leefomgeving


Wardenaar is uw installateur


Als u interesse heeft in het efficiënt verwarmen van uw tiny house met infraroodverwarming, staan onze experts bij Wardenaar klaar om u te helpen. Wij bieden deskundig advies, een totaaloplossing voor het ontwerp, de installatie en het onderhoud. En natuurlijk kunnen we u voorzien van een vrijblijvende offerte op maat. Aarzel niet om vandaag nog contact met ons op te nemen en ontdek hoe infraroodverwarming uw tiny house comfortabel en gezellig kan maken, zelfs onder de meest uitdagende omstandigheden.

Waarom Wardenaar?

  • Specialist sinds 1946
  • Erkend installateur
  • Onderhoud & advies
  • Levering & montage
  • Standaard- & maatoplossingen

Projecten