Verhuur aanvragen Onderhoud aanvragen Offerte aanvragen Subsidie
NL | EN

Wat zijn de kosten van infraroodverwarming?

« Terug

Voordat u overstapt op energiezuinige infraroodverwarming, wilt u natuurlijk weten wat de kosten daarvan zullen zijn. Om een inschatting te maken van de kosten, is het belangrijk om te weten wat uw benodigde verbruik is. Dit is echter maatwerk, want iedere situatie vraagt om een andere oplossing. Op deze pagina leggen we uit welke factoren van invloed zijn op uw verbruik en de kosten van infraroodverwarming.


Verschillende toepassingen


Allereerst is de toepassing waarvoor u infraroodverwarming wilt gaan gebruiken van belang. Voor woningen, kantoor- en winkelpanden zijn elektrische infraroodpanelen een goede keuze. De prijzen van een paneel liggen tussen de €100,- en €250,- per stuk.


Maar misschien bent u op zoek naar infraroodverwarming voor op uw terras, in een loods, sporthal of kerk. Voor die toepassingen zijn toestellen vereist die een grotere oppervlakte kunnen verwarmen. De aanschafprijs ligt daarom ook iets hoger. Daarbij heeft u de keuze uit infraroodverwarming op gas of elektra.


Waar rekening mee te houden bij het bepalen van het vermogen?


De kosten van infraroodverwarming zijn sterk afhankelijk van het benodigde vermogen. Bij het bepalen van het benodigde vermogen wordt rekening gehouden met de volgende factoren:Bent u benieuwd wat de kosten voor u zullen zijn van infraroodverwarming? Neem dan gerust contact met ons op voor een adviesgesprek via info@wardenaar.com of telefonisch: +31 (0)228 567729


 

Waarom Wardenaar?

  • Specialist sinds 1946
  • Erkend installateur
  • Onderhoud & advies
  • Levering & montage
  • Standaard- & maatoplossingen