Onderhoud aanvragen Offerte aanvragen
Subsidie bedrijven Energiebesparingsplicht
NL | EN

Tuinhuis

Een tuinhuis is een geweldige plek om te ontspannen, te werken of te spelen, maar het kan soms lastig zijn om uw tuinhuis op een comfortabele temperatuur verwarmd te houden. Traditionele verwarmingstechnieken, zoals convectie-verwarming, kunnen tijdrovend zijn en onnodig veel luchtverplaatsing veroorzaken. Gelukkig is er een efficiëntere oplossing: infrarood verwarming voor uw tuinhuis. Hiermee kunt u op een goedkope en duurzame manier uw tuinhuisje verwarmen.

Hoe vewarmt infrarood verwarming uw tuinhuis?

Infrarood verwarming maakt gebruik van infraroodstraling om objecten en de lucht in een ruimte te verwarmen. Dit is dezelfde warmte die we voelen van de zon. Infraroodpanelen, die vaak worden gebruikt voor infrarood verwarming, stralen infraroodstraling uit die wordt opgenomen door objecten in de ruimte, waardoor deze verwarmen. Dit in tegenstelling tot traditionele verwarming die de lucht verwarmt.

Infrarood verwarming is de ideale tuinhuis verwarming

  • Snelle verwarming: Infrarood verwarming warmt objecten en de lucht snel op, waardoor uw tuinhuis in een mum van tijd comfortabel warm wordt.
  • Efficiëntie: Infraroodpanelen zijn zeer energie-efficiënt en vereisen minder stroom om dezelfde hoeveelheid warmte te produceren als traditionele verwarmingstechnieken.
  • Geen luchtverplaatsing: Doordat infrarood verwarming de lucht niet verwarmd, is er geen luchtverplaatsing nodig. Dit betekent dat er geen stof of allergieën worden opgewekt.
  • Gemakkelijk te installeren: Infrarood panelen zijn gemakkelijk te installeren en vereisen geen ingewikkelde aanpassingen aan uw tuinhuis.

Infrarood is de manier om uw tuinhuis te verwarmen

Infrarood verwarming panelen zijn een eenvoudige en efficiënte manier om infrarood verwarming in uw tuinhuis te implementeren. Deze panelen zijn vaak gemaakt van aluminium en zijn beschikbaar in verschillende maten en vermogens. Ze kunnen worden gemonteerd aan de muur of het plafond van uw tuinhuis en zijn eenvoudig te bedienen met een afstandsbediening of thermostaat. Zo heeft u binnen no time een comfortabele temperatuur en kunt u genieten van een heerlijk verwarmd tuinhuis.

Duurzame infrarood verwarming voor uw tuinhuis

Infrarood verwarming is een duurzame en efficiënte manier om uw tuinhuis te verwarmen. Zo heeft u de keuze uit diverse infraroodheaters op gas. Deze stoten 50% minder CO2 uit dan conventionele verwarmingstoestellen. Liever elektrische verwarming voor uw tuinhuis? Ook dat is mogelijk! Het gebruik van elektrische infrarood panelen in goed geïsoleerde tuinhuisjes is een duurzaam alternatief voor additieven, helemaal in combinatie met duurzaam opgewekt stroom. Overweeg ook infrarood verwarming voor uw tuinhuis om een comfortabele en energie-efficiënte verwarming voor uw tuinhuis te krijgen.

Vraag deskundig advies of een vrijblijvende offerte

Wilt u meer weten over hoe u uw tuinhuis kunt verwarmen, dan kunt u contact opnemen met Wardenaar. Ook voor een vrijblijvende offerte staat ons erkende installatiebedrijf voor u klaar. Dit kunt u eenvoudig doen via het invulformulier op de website óf via de mail. Bellen kan natuurlijk ook. Bent u in de buurt van Zwaagdijk, kom dan langs in onze showroom. Wij zijn gevestigd op de Perenmarkt 10b. De openingstijden vindt u op onze website.