Onderhoud aanvragen Offerte aanvragen
Subsidie bedrijven Energiebesparingsplicht
NL | EN

Zolder

Een koude zolder kan een groot probleem zijn, vooral tijdens de wintermaanden. Gelukkig is er een efficiënte oplossing voor dit probleem: infrarood verwarming. Infrarood verwarming om een zolder te verwarmen geeft directe en aangename warmte, waardoor het ook in deze ruimte prettig is om te verblijven.

Infrarood verwarming als oplossing voor een koude zolder

Infrarood verwarming is een duurzame en efficiënte manier om uw koude zolder te verwarmen tot een comfortabele temperatuur. Zo heeft u de keuze uit diverse infraroodheaters op gas. Deze stoten 50% minder CO2 uit dan conventionele verwarmingstoestellen. Liever elektrische verwarming voor uw zolder? Ook dat is mogelijk! U kunt uw zolder elektrisch verwarmen met de elektrische infrarood panelen uit ons ruime assortiment. Elektrische verwarming op de zolder is namelijk ook een goede én uiteraard duurzame optie als u op zoek bent naar een goedkope manier om uw zolder te verwarmen.

Een koude zolder verwarmen met infrarood doet u zo

Infrarood verwarming is een efficiënte manier om een koude zolder te verwarmen. Hieronder volgt een stapsgewijze uitleg:

  • Kies de juiste infrarood panelen voor uw zolder. Houd rekening met de grootte van de zolder en het vermogen van de panelen.
  • Meet de grootte van de zolder en bereken hoeveel panelen u nodig heeft.
  • Installeer de panelen op de juiste plaatsen op de zolder. Houd rekening met de beste plaats voor infrarood verwarming.
  • Maak de elektrische aansluiting volgens de instructies van de fabrikant.

Kies ook voor infrarood verwarming op zolder

Infrarood verwarming is een efficiënte manier om van uw koude zolder een aangename plek te maken. De warmte is direct op de mensen gericht en geeft directe en aangename warmte, waardoor het ook in deze ruimte prettig is om te verblijven. Bovendien is het eenvoudig te installeren en goedkoper in gebruik dan andere verwarmingsoplossingen. Door infrarood panelen te installeren op de juiste plaatsen op de zolder, kunt u de zolder snel en efficiënt verwarmen waarna u kunt genieten van een comfortabele en warme zolder.

De voordelen van infrarood zolder verwarming op een rijtje:

  • De verwarming is geluid- en geurloos
  • Snelle opwarmtijd 
  • Geen luchtcirculatie
  • Gelijkmatige temperatuur verdeling
  • Diverse designs en modellen
  • Energiezuinig en rendabel

Vraag deskundig advies of een vrijblijvende offerte

Wilt u meer weten over hoe u uw koude zolder kunt verwarmen, dan kunt u contact opnemen met Wardenaar. Ook voor een vrijblijvende offerte staat ons erkende installatiebedrijf voor u klaar. Dit kunt u eenvoudig doen via het invulformulier op de website óf via de mail. Bellen kan natuurlijk ook. Bent u in de buurt van Zwaagdijk, kom dan langs in onze showroom. Wij zijn gevestigd op de Perenmarkt 10b. De openingstijden vindt u op onze website.