Verhuur aanvragen Onderhoud aanvragen Offerte aanvragen Subsidie
NL | EN

Merken

Heatstrip

Heatstrip

HEATSTRIP® is dé innovatieve terrasverwarmer en is speciaal ontwikkeld voor het verwarmen van verschillende binnen- en buitentoepassingen. De elektrische terrasverwarmers van HEATSTRIP® hebben een hoge output en kunnen zorgen voor een effectieve en energiezuinige comfortverwarming voor buiten- (overdekt en deels open) en binnenruimtes. Naast elektrische terrasverwarmers heeft HEATSTRIP® ook een fraaie terrasverwarmer op gas.


Alle HEATSTRIP® terrasverwamerspanelen worden geleverd met 4 jaar garantie.


De door Thermofilm ontwikkelde HEATSTRIP® is een uiterst efficiënte elektrische terrasverwarmer, die in tegenstelling tot veel andere heaters zeer energiezuinig is. De heatstrips zijn ultradun, geven geen scherpe rode gloed af en kunnen op een groot aantal verschillende locaties worden gebruikt.


De HEATSTRIP maakt gebruik van het stralingswarmte principe. Hierdoor zijn de terrasverwarmers ideaal voor verschillende buitentoepassingen. Denk hierbij aan terrassen, horecagelegenheden, patio's, veranda's, binnenplaatsen, balkons en ga zo maar door. Ook om magazijnen, showrooms of rookruimtes te verwarmen, zijn de heatstrips zeer geschikt.


HEATSTRIP heeft overal aan gedacht, zo zijn er verschillende accessoires om uw HEATSTRIP op een slimme en stijlvolle manier te installeren. Denk aan inbouwbakken, verlengbeugels of de verplaatsbare stand.


Het innovatieve design van HEATSTRIP® zorgt voor een comfortabele, gelijkmatige warmteverdeling, waardoor u het hele jaar door kunt genieten van een heerlijke aangename warmte.


Website: https://www.jlfproducts.com