Onderhoud aanvragen Offerte aanvragen
Subsidie bedrijven Energiebesparingsplicht
NL | EN

Partners

Frico

Frico

Bij Frico zijn we er trots op dat we energiezuinige producten kunnen bieden voor een beter binnenklimaat. Via ons moederbedrijf Systemair beschikken wij ook over kennis op het gebied van ventilatie en zijn wij in staat om de juiste oplossingen te leveren. Energie-efficiënte producten voor een comfortabel binnenklimaat


Wij bieden totaaloplossingen, inclusief complete verwarmingssystemen en producten voor bijverwarming, waarmee u in staat bent het klimaat in winkels, industriële gebouwen, kantoren, hotels, restaurants of sporthallen te beheren. Omdat wij milieubewust zijn, zijn onze producten klimaatintelligent. Bij onze productontwikkeling richten wij ons op het realiseren van een maximale functionaliteit met het laagst mogelijke energieverbruik en dat zonder afbreuk te doen aan onze kernwaarden: vertrouwen, competentie en design. De intelligente producten zijn voorzien van regelsystemen waarmee u erop kunt vertrouwen dat u nooit meer energie verbruikt dan strikt noodzakelijk is.


Frico is Europees marktleider op het gebied van luchtgordijnen, warmtestralers en luchtverhitters en is in meer dan 70 landen aanwezig met dochterondernemingen, zusterondernemingen of distributeurs. De meest recente informatie over onze verkoopkanalen. Het hoofdkantoor bevindt zich in Zweden en het bedrijf maakt onderdeel uit van Systemair, een van de toonaangevende bedrijven op het gebied van ventilatie. Onze productie vindt zowel plaats in Zweden als op andere ISO-gecertificeerde productiefaciliteiten in Europa. Op een aantal strategische Europese locaties beschikken wij over warehouses.


Frico is gecertificeerd conform het kwaliteitsmanagementsysteem ISO 9001. Dit betekent dat wij een effectief systeem hebben voor beheer en controle van kwaliteit gerelateerde kwesties en ons bedrijf continu proberen te verbeteren. Meer informatie over de ISO-certificering leest u hier.


Op al onze producten zit 2 jaar fabrieksgarantie.Website: https://wardenaar.com/producten/frico